E-cards
Last Updated 19/10/2017 1:43
Wed, 21 Oct 2020
Rabia Awal 4, 1442
Number of Books 10172

Lutjet ditore të muslimanit

Lutjet ditore të muslimanit
  • Book Editor: Driton Lekaj
  • Publisher: Islam House
  • Book Translator: Lulzim Susuri
  • Year of Publication: 2011
  • Number of Pages: 4
  • Book visits: 13419
  • Book Downloads: 1965
  • Book Reads: 2004

Lutjet ditore të muslimanit

Kjo broshurë përmbledh lutjet më të rëndësishme ditore të muslimanit.

Ajo përmban lutjet e mëngjesit dhe mbrëmjes si dhe lutjet pas namazeve farz (të detyrueshme).

:

0

0 total

5
4
3
2
1

Leave a Reply