APP
الرئيسية » Albanian » Njohje e përgjithshme me Islamin

Njohje e përgjithshme me Islamin

Njohje e përgjithshme me Islamin

عدد صفحات الكتاب: 20

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2010

نبذة عن الكتاب: Njohje e përgjithshme me Islamin Libërth i cili përmban një pasqyrë të shkurtë rreth gradave të fesë Islame: Islamit (nënshtrimit përmes veprave të dukshme) dhe kushteve të tij, Imanit (besimit) dhe kushteve të tij si dhe Ihsanit (bamirësë).

عدد الزيارات للكتاب: 1568

مرات تحميل الكتاب: 486

Njohje e përgjithshme me Islamin

Njohje e përgjithshme me Islamin

Njohje e përgjithshme me Islamin Libërth i cili përmban një pasqyrë të shkurtë rreth gradave të fesë Islame: Islamit (nënshtrimit përmes veprave të dukshme) dhe kushteve të tij, Imanit (besimit) dhe kushteve të tij si dhe Ihsanit (bamirësë).

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*