Mesazhi i vërtetë i Jezu Krishtit NË QURAN DHE BIBËL

Mesazhi i vërtetë i Jezu Krishtit NË QURAN DHE BIBËL

Ky libër është një përmbledhje e shkurtër në të cilën dëshiroj të sqaroj origjinën e Krishterim ...

المزيد