E-cards
Last Updated 19/8/2015 6:34
Wed, 27 Jan 2021
Jumaada Thani 13, 1442
Number of Books 10199

Shtyllat e besimit

Shtyllat e besimit

Ky është një libër që flet për kushtet e imanit – besimit duke argumentuar secilën nga ato me argumente të shumta. Libri është botim i Univeristetit Islamik të Medinës i cili mëton të prezantojë kushtet e imanit me një metodë të lehtë dhe sistematizuar mirë.

:

0

0 total

5
4
3
2
1

Leave a Reply