APP
آخر تحديث 4/12/2017 4:40
الجمعة, 19 يوليو 2024
محرم 12, 1446
Number of Books 10425

E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?

E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?
  • Publisher: http://leveltruth.com
  • Number of Pages: 54
  • Book visits: 7842
  • Book Downloads: 2694
  • Book Reads: 2182

E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?

Një nga mësimet e para që kam nxënë që në fillimet e mia si autor, ka qenë si ta lokalizoja subjektin e librave të mi e si të përcaktoja rrethin e lexuesve,

për të cilët shkruaja. Në këtë mënyrë, ëndrra vetëm për një libër u tejkalua me botimin e të dytit,

si dhe me një të tretë, që mendohet të plotësojë një trilogji. Ky libër është i dyti në këtë seri. Libri i parë i kësaj serie është shkruar për të udhëzuar ata që janë në kërkim të fesë së të vërtetës. Ai titullohet “Urdhri i parë dhe i fundit” (Publikimet Amana,

website www.amana-publications.com) dhe trajton vijimësinë e zbulesës nga Judaizmi te Krishterimi dhe më pas tek Islami. Ky libër, i dyti i trilogjisë, jep udhëzime për aspektet praktike të fesë islame. Ai u drejtohet të kthyerve në fe si dhe muslimanëve që kanë nevojë
të jenë më të qartë për fenë e tyre.

: