2012

Ehli Beyt ve Sahâbe Arasında

Yayınevi
umm ulkura
Yıl
2012
Sayfa
163
PDF 16٬779 görüntüleme 7٬557 indirme 5٬407 okuma

Kitabı kütüphaneden ayrılmadan bu sayfada okuyun.

Okuyucuyu aç

Dosya burada, bu sitede okunur. Açtığınız kitapla ilgili hiçbir şey başka bir yere gönderilmez.

Ehli Beyt ve Sahâbe Arasında

Zatının celaline ve saltanatının yüceliğine layık olduğu şekilde hamd Allah’a mahsustur. O’na güzel, mübarek ve devamlı bir şekilde hamd ederim.

Allah’tan başka ilah olmadığına, bir tek olduğuna, hiçbir ortağı olmadığına ve Muhammed’in de sallallâhu aleyhi ve sellem O’nun kulu ve resulü olduğuna şahitlik ederim. Ona sallallâhu aleyhi ve sellem, aline, ashabına ve kıyamet gününe kadar kendisine tabi olanlara da salat ve selam ederim.
Allah Teala buyurur ki: “Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan ve ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üretip yayan Rabbinizden sakının. Adını kullanarak birbirinizden dilekte bulunduğunuz Allah’tan ve akrabalık haklarına riayetsizlikten de sakının. Şüphesiz Allah sizin üzerinizde gözetleyicidir.”

مبرة الآل والأصحاب

Başlık
Ehli Beyt ve Sahâbe Arasında
Yayınevi
umm ulkura
Yıl
2012
Sayfa
163
Dil
Türkçe
Biçim
PDF
Eklendi
يناير 18, 2015

Seyyid b. Ahmed b. İbrahim

Tüm eserler (1)
Bir hata mı gördünüz? Düzeltme önerin Sitede bir şey değişmeden önce her düzeltmeyi bir editör inceler.

Yalnızca yanlış olanı değiştirin, gerisini olduğu gibi bırakın.

Elle incelendi

Elle incelendi

Yalnızca bir editörün düzeltme hakkında size soru sorabilmesi için.

Reviews 0

Write a review

No reviews yet — be the first to review this book.

Leave a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your rating *

Please write at least 10 characters.

Reviews are moderated before publishing.