APP
الرئيسية » Albanian » Pengesat në rrugë

Pengesat në rrugë

Pengesat në rrugë

عدد صفحات الكتاب: 47

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2009

نبذة عن الكتاب: Pengesat në rrugë Rruga për në Ahiret është e gjatë dhe në të hasim pengesa të shumta. Autori në këtë libër flet rreth këtyre pengesave dhe paraqet metodën e largimit të tyre nën dritën e Kuranit dhe Synetit si dhe vë theksin se besimtari duhet të qëndrojë i paluhatur derisa të arrijë në fund të kësaj rruge.

عدد الزيارات للكتاب: 1880

مرات تحميل الكتاب: 553

Pengesat në rrugë

Pengesat në rrugë

Pengesat në rrugë Rruga për në Ahiret është e gjatë dhe në të hasim pengesa të shumta. Autori në këtë libër flet rreth këtyre pengesave dhe paraqet metodën e largimit të tyre nën dritën e Kuranit dhe Synetit si dhe vë theksin se besimtari duhet të qëndrojë i paluhatur derisa të arrijë në fund të kësaj rruge.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*