APP
الرئيسية » Albanian » Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)

Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)

Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)

عدد صفحات الكتاب: 24

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2010

نبذة عن الكتاب: Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit) Libërth i shkruar nga dijetari shqiptar Abdul Kadër Arnauti (Allahu e mëshiroftë) ku sqaron me fjalë të shkurtra por, të qarta akiden - besimin e gjeneratave të arta islame (Selefit) dhe metodologjinë e tyre në kuptimin e fesë. Libri përveç argumenteve nga Kurani dhe Syneti përmban edhe një mori nga fjalët më të arta të dijetarëve të Selefit.

عدد الزيارات للكتاب: 962

مرات تحميل الكتاب: 282

Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)

Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)

Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit) Libërth i shkruar nga dijetari shqiptar Abdul Kadër Arnauti (Allahu e mëshiroftë) ku sqaron me fjalë të shkurtra por, të qarta akiden - besimin e gjeneratave të arta islame (Selefit) dhe metodologjinë e tyre në kuptimin e fesë. Libri përveç argumenteve nga Kurani dhe Syneti përmban edhe një mori nga fjalët më të arta të dijetarëve të Selefit.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*