APP
الرئيسية » Albanian » Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

عدد صفحات الكتاب: 109

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2010

نبذة عن الكتاب: Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) Ky libër përmban në vete jetëpërshkrimin e të Dërguarit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) që nga fillimi e deri në fund. I shkruar me një metodologji të lehtë dhe tërheqëse është i përshtatshëm për fëmijët dhe moshat e reja.

عدد الزيارات للكتاب: 833

مرات تحميل الكتاب: 255

Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

Jeta e profetit Muhamed (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) Ky libër përmban në vete jetëpërshkrimin e të Dërguarit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) që nga fillimi e deri në fund. I shkruar me një metodologji të lehtë dhe tërheqëse është i përshtatshëm për fëmijët dhe moshat e reja.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*