APP
الرئيسية » Albanian » Islami – ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin

Islami – ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin

Islami – ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin

عدد صفحات الكتاب: 99

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2011

نبذة عن الكتاب: Islami - ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin Ky libër në bazë është punim i ofruar Këshillit Nacional për Kulturë i Kuvajtit. Libri shtjellon ndikimin e Islamit në civilizimin njerëzor në vazhdimësi që nga periudha profetike. Por, nëse duhet përmbledhur sferat në të cilat ka ndodhur ky ndikim më tepër, atëherë duhet zgjedhur dhjetë dhurata të cilat ia ka ofruar Islami njerëzimit duke filluar nga besimi i çiltër, të drejtat e gruas, afirmimi i lidhjes mes fesë dhe shkencës etj.

عدد الزيارات للكتاب: 482

مرات تحميل الكتاب: 110

Islami – ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin

Islami – ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin

Islami - ndikimi i tij në civilizim dhe merita e tij për njerëzimin Ky libër në bazë është punim i ofruar Këshillit Nacional për Kulturë i Kuvajtit. Libri shtjellon ndikimin e Islamit në civilizimin njerëzor në vazhdimësi që nga periudha profetike. Por, nëse duhet përmbledhur sferat në të cilat ka ndodhur ky ndikim më tepër, atëherë duhet zgjedhur dhjetë dhurata të cilat ia ka ofruar Islami njerëzimit duke filluar nga besimi i çiltër, të drejtat e gruas, afirmimi i lidhjes mes fesë dhe shkencës etj.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*