APP
الرئيسية » Albanian » E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?

E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?

E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?

عدد صفحات الكتاب: 54

الناشر: http://leveltruth.com

نبذة عن الكتاب: Një nga mësimet e para që kam nxënë që në fillimet e mia si autor, ka qenë si ta lokalizoja subjektin e librave të mi e si të përcaktoja rrethin e lexuesve, për të cilët shkruaja.

عدد الزيارات للكتاب: 461

مرات تحميل الكتاب: 152

E PRANOVA ISLAMIN, POR… Ç’ TË BËJ MË TEJ…?

Një nga mësimet e para që kam nxënë që në fillimet e mia si autor, ka qenë si ta lokalizoja subjektin e librave të mi e si të përcaktoja rrethin e lexuesve, për të cilët shkruaja. Në këtë mënyrë, ëndrra vetëm për një libër u tejkalua me botimin e të dytit, si dhe me një të tretë, që mendohet të plotësojë një trilogji. Ky libër është i dyti në këtë seri. Libri i parë i kësaj serie është shkruar për të udhëzuar ata që janë në kërkim të fesë së të vërtetës. Ai titullohet “Urdhri i parë dhe i fundit” (Publikimet Amana, website www.amana-publications.com) dhe trajton vijimësinë e zbulesës nga Judaizmi te Krishterimi dhe më pas tek Islami. Ky libër, i dyti i trilogjisë, jep udhëzime për aspektet praktike të fesë islame. Ai u drejtohet të kthyerve në fe si dhe muslimanëve që kanë nevojë
të jenë më të qartë për fenë e tyre.

Një nga mësimet e para që kam nxënë që në fillimet e mia si autor, ka qenë si ta lokalizoja subjektin e librave të mi e si të përcaktoja rrethin e lexuesve, për të cilët shkruaja.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*