APP
الرئيسية » Albanian » Disa bindje te Shi’iteve

Disa bindje te Shi’iteve

Disa bindje te Shi’iteve

عدد صفحات الكتاب: 97

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2009

نبذة عن الكتاب: Disa bindje te Shi’iteve Shiitët janë një ndër grupet e devijuara më të përhapura në botën islame. Idetë dhe mendimet e tyre janë nuk përkojnë me burimet Islame. Ky libër flet rreth bindjeve dhe kundërshtimeve të tyre me Islamin. Megjithëse i shkurtër, ky libër me fakte dhe argumente qartëson devijimin dhe rrezikshmërinë e tyre për Islamin dhe myslimanët.

عدد الزيارات للكتاب: 780

مرات تحميل الكتاب: 212

Disa bindje te Shi’iteve

Disa bindje te Shi’iteve

Disa bindje te Shi’iteve Shiitët janë një ndër grupet e devijuara më të përhapura në botën islame. Idetë dhe mendimet e tyre janë nuk përkojnë me burimet Islame. Ky libër flet rreth bindjeve dhe kundërshtimeve të tyre me Islamin. Megjithëse i shkurtër, ky libër me fakte dhe argumente qartëson devijimin dhe rrezikshmërinë e tyre për Islamin dhe myslimanët.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*