APP
الرئيسية » Albanian » Dëshiroj të pendohem, por…!

Dëshiroj të pendohem, por…!

Dëshiroj të pendohem, por…!

عدد صفحات الكتاب: 60

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2010

نبذة عن الكتاب: Dëshiroj të pendohem, por...! Dëshiroj të pendohem, por... : Ky libërth përmban një parathënie rreth rrezikut të përçmimit të mëkateve, pastaj një koment të shkurtër rreth kushteve të pendimit – Teubes dhe disa udhëzime për shërim të shpirtrave. Libërthi përfundon me disa fetva për të penduarit, të mbështetura në argumentet e Kuranit dhe Sunetit dhe fjalët e Dijetarëve.

عدد الزيارات للكتاب: 892

مرات تحميل الكتاب: 274

Dëshiroj të pendohem, por…!

Dëshiroj të pendohem, por…!

Dëshiroj të pendohem, por...! Dëshiroj të pendohem, por... : Ky libërth përmban një parathënie rreth rrezikut të përçmimit të mëkateve, pastaj një koment të shkurtër rreth kushteve të pendimit – Teubes dhe disa udhëzime për shërim të shpirtrave. Libërthi përfundon me disa fetva për të penduarit, të mbështetura në argumentet e Kuranit dhe Sunetit dhe fjalët e Dijetarëve.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*