APP
الرئيسية » Albanian » Bisedë e përditshme – Shqipe, Angleze dhe Arabe

Bisedë e përditshme – Shqipe, Angleze dhe Arabe

Bisedë e përditshme – Shqipe, Angleze dhe Arabe

عدد صفحات الكتاب: 129

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2011

نبذة عن الكتاب: Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe Ky libër përmban fjalë dhe biseda në gjuhët: shqip, anglisht dhe arabisht. Libri është i përpiluar për nivelin e fillestarëve dhe ju ndihmon t’i thellojnë njohuritë e tyre në këto gjuhë si dhe të bëjnë krahasim mes tyre.

عدد الزيارات للكتاب: 710

مرات تحميل الكتاب: 178

Bisedë e përditshme – Shqipe, Angleze dhe Arabe

Bisedë e përditshme – Shqipe, Angleze dhe Arabe

Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe Ky libër përmban fjalë dhe biseda në gjuhët: shqip, anglisht dhe arabisht. Libri është i përpiluar për nivelin e fillestarëve dhe ju ndihmon t’i thellojnë njohuritë e tyre në këto gjuhë si dhe të bëjnë krahasim mes tyre.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*