APP
الرئيسية » Albanian » Besimi – Bazat, Esenca, Negacioni

Besimi – Bazat, Esenca, Negacioni

Besimi – Bazat, Esenca, Negacioni

عدد صفحات الكتاب: 260

الناشر: Islam House

سنة النشر: 2010

نبذة عن الكتاب: Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni Përshkrimi Akideja – Besimi, është pjesa më e rëndësishme që duhet ta dijë myslimani rreth fesë së tij. Ky libër që po u ofrojmë është shkruar në lëmin e akides dhe është ndër librat bashkëkohorë më të njohur. Libri është i bazuar në kuptimin e akides sipas gjeneratave të para islame, i mbështetur në argumente dhe larg devijimeve të grupeve të ndryshme. Libri ka tre kapituj: I pari: Flet për gjashtë kushtet e besimit. I dyti: Flet për thelbin dhe esencën e besimit. I treti: Flet për fjalët dhe veprat që të nxjerrin prej besimit.

عدد الزيارات للكتاب: 1010

مرات تحميل الكتاب: 211

Besimi – Bazat, Esenca, Negacioni

Besimi – Bazat, Esenca, Negacioni

Besimi - Bazat, Esenca, Negacioni Përshkrimi Akideja – Besimi, është pjesa më e rëndësishme që duhet ta dijë myslimani rreth fesë së tij. Ky libër që po u ofrojmë është shkruar në lëmin e akides dhe është ndër librat bashkëkohorë më të njohur. Libri është i bazuar në kuptimin e akides sipas gjeneratave të para islame, i mbështetur në argumente dhe larg devijimeve të grupeve të ndryshme. Libri ka tre kapituj: I pari: Flet për gjashtë kushtet e besimit. I dyti: Flet për thelbin dhe esencën e besimit. I treti: Flet për fjalët dhe veprat që të nxjerrin prej besimit.

Review Overview

User Rating: Be the first one !
85

اترك تعليق

البريد الالكتروني لا ينشر. حقول مطلوبة *

*