App
Last Updated 8/9/2015 2:51
Tue, 17 Oct 2017
Muharram 26, 1439
Number of Books 9184

Bëhu Musliman Produktiv

Bëhu Musliman Produktiv

Bëhu Musliman Produktiv
  • Bëhu Musliman Produktiv
  • Bëhu Musliman Produktiv Ky libër është përmbledhje e 2 viteve të mendimeve produktive, ideve dhe këshillave. I përpiluar nga një mori artikujsh të zgjedhur dhe me një dizajn shumë tërheqës, ka përmbledhur rregulla dhe udhëzime të ndryshme të cilat ia mundësojnë muslimanit të jetë produktiv dhe dobiprurës në jetën e tij.
  • Publisher: Islam House
  • Number of Pages: 31
  • Book visits: 1871
  • Book Downloads: 565

Bëhu Musliman Produktiv

Bëhu Musliman Produktiv

Bëhu Musliman Produktiv Ky libër është përmbledhje e 2 viteve të mendimeve produktive, ideve dhe këshillave. I përpiluar nga një mori artikujsh të zgjedhur dhe me një dizajn shumë tërheqës, ka përmbledhur rregulla dhe udhëzime të ndryshme të cilat ia mundësojnë muslimanit të jetë produktiv dhe dobiprurës në jetën e tij.

User Rating Be the first one

Leave a Reply